SOCIAL

YO SOC CHE – Llengua valenciana

Parar elegir una categoria, desplaça’t en les fleches esq/drta entre imàgens i puncha en una d’elles o selecciona un apartat en el menú superior. La majoria de les seccions estan en el desplegable de “CATEGORIA”.

El Còdig ISO 639. El futur de la llengua valenciana.

La llengua valenciana deu tindre un còdic ISO-639 ya, per a que estiga integrat en este món digital.

Sense còdic ISO, la llengua Valenciana no apareix en buscadors de web i no està inclosa en els traductors accessibles a tot lo món en Internet. Si en el temps digital que vivim una llengua no té ISO-639, és com si no existira. L’idioma Klingon, construït i artístic, desenrollat per a l’univers televisiu de Star Trek, si que té ISO.

És un crim, que una llengua com la Valenciana, milenària i en sigle d’or lliterari, usada en un regne i molt més allà, no tinga ISO propi sol per interessos polítics.

Les imàgens a continuació són del observatoridelallenguavalenciana.org, fetes del “Kit de revalencianisació llingüística”, disponible en la secció de DOCUMENTOS.

Codic Iso

L’identitat valenciana igual que la seua cultura estan en perill i esta pàgina web vos donarà l’informació necessària per a conéixer la veritat. Ací trobeu les ferramentes i proves per a obrir els ulls a tants a els que han mentit i li l’han cregut i els atres que no li’l volen creure. Hi ha contingut per a deprendre i ensenyar la genuïna llengua valenciana a uns atres.

¡VIXCA VALENCIA i LA SEUA DOLÇA LLENGUA!

Despuix del grup públic YO SOC CHE de Telegram, òbric esta pàgina web yosocche.com, per a informar a tots els valencians, espanyols i habitants d’este món de la veritat històrica i de la milenària llengua valenciana.

Compartir !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *